Gaytell

Haberler

Anasayfa -> Gay Haberleri ->

Ricky Martin: "Gay olduğumu itiraf ettikten sonra huzura kavuştum"

Ricky Martin: "Gay olduğumu itiraf ettikten sonra huzura kavuştum"Geçenlerde konser vermek için İstanbul’a gelen dünyaca ünlü Porto Riko’lu şarkıcı Ricky Martin bir gazeteye verdiği röportajda samimi ve mütevazı tavırlar sergiledi.

Geçenlerde konser vermek için İstanbul’a gelen dünyaca ünlü Porto Riko’lu şarkıcı Ricky Martin bir gazeteye verdiği röportajda samimi ve mütevazı tavırlar sergiledi.

Röportajın sırasında eşcinsel olduğuna da değinen Ricky Martin, ailesinin bu durum karşısındaki tutumuna da değindi.

“Gay olduğumu itiraf ettikten sonra huzura kavuştum”

Ricky, eşcinselliğini açıkladıktan sonra hayatının daha huzurlu halde geldiğini ve anne ve babasıyla ilişkilerinin daha iyi duruma geldiğini söyledi.

Bilindiği gibi Ricky Martin cinsel yönelimini resmi internet sitesinden 30 Mart 2010 yılında şu sözlerle açıklamıştı:

"Ben çok şanslı eşcinsel bir adamım. Eşcinsel bir erkek olduğumu söylemekten gurur duyuyorum. Kendim olduğum için çok şanslıyım. Yaşamımı bugüne kadar olduğu gibi sürdürmek oğullarım doğduğundan beri taşıdıkları parıltıyı azaltırdı. Bu kadarı yeter. Bu artık değişmek zorunda. Bunun beş ya da on yıl önce olması gerekmiyordu, şimdi olması gerekiyordu. Bugün benim günüm, benim zamanım, benim anım."

Ricky, azimli olduğunu, sürekli daha iyisini başarmak için çaba gösterdiğini sözlerine ekledi ve kendisine layık gösterilen Grammy Ödüllerinin kendisi için çok önem taşıdığını söyledi.

Ricky Martin, adına kurulan vakıf olan Fundación Ricky Martin’in yaptığı insani katkılar sebebiyle birçok resmi övgüye layık görüldü. Bunlardan bazıları:
- Sanatta Liderlik Ödülü
- Bilboad’un Umut Ruhu Ödülü
- Alma Ödülü
- Vanguard Ödülü
- Uluslararası Kayıp ve Suiistimal Edilmiş Çocuklar Merkezi tarafından Uluslararası İnsaniyet Ödülü
- Hispanik Miras Ödülü (Eylül 2002’de Sebera Vakfı aracılığıyla üç tane yetim kızı Calcutta sokaklarından kurtardığı insani görevi için)

Ricky, ayrıca Uluslararası Göç Organizasyonu’nda da etkinliklerde bulundu. Bu organizasyon kapsamında çocuk trafiğini önlemek ve gençleri koruma amacıyla kampanyalarda yer aldı. Bu yardımları dolayısıyla Amerika Devlet Dairesi 2005 yılında kendisine “Modern-Çağ Köleliğiyle Savaşan Kahramanlardan” ismini verdi.

Aralık 1971 doğumlu Ricky Martin’in gerçek ismi Enrique Martín Morales ve ilk olarak Menudo adlı bir müzik grubunda tanındı. 1991 sonrasında solo devam etti ve dünya çapında 60 milyonu aşan albüm satışı elde etti. İkiz oğulları, Matteo ve Valentino, 2008 yılında bir taşıyıcı anne ile doğdu.

20/06/2011

Ricky Martin, Enrique Martín Morales, Porto Riko,

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış

Yorum göndermek için Giriş yapın ya da Üye olun